A Mermaid??

Komt er een boatboy op een surfplank langszij en zegt: “Do you need anything”? “A Mermaid” zegt Ben. Ja, daar droomt hij ook van. “Sorry, not today”…

Ons rocna anker, mooi ingegraven!

Ons Rocna anker, mooi ingegraven tussen het gras!

En verder gebeurt er niet veel vandaag. Onze sailmail (op de SSB) doet het weer en is voor een jaar verlengt. Whoehee, tenminste 1 mail die werkt. Dus we kunnen weer gribfiles (weerkaarten) ophalen via de SSB. Het gaat de komende dagen harder waaien, we blijven nog even liggen in Bequia. Tijdens het bijvullen van de benzine tank van de buitenboordmotor valt de knop te water… “Oh Ing… ehhh, ik heb wat in het water laten vallen…” Ik pak mijn snorkelspullen en ga op zoek naar de dop van de buitenboordmotor. Deze ligt verscholen tussen het gras. Het lukt me om hem in 1 keer naar boven te halen! Ik kan steeds dieper duiken 😉 Ik check meteen nog even het anker. Het ligt goed.

Brazilië huilt, Duitsland zweeft
En we kijken de bizarre voetbalwedstrijd Duitsland Brazilië bij ‘Papas’. In het begin dacht ik nog naar de herhaling te kijken, maar er vielen echt zoveel goals! Wat een wedstrijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *