Are you human?

Sorry mensen, we waren genoodzaakt een extra stap in de reacties op de website in te bouwen. De robots hebben onze website ook ontdekt… helaas. Als je een reactie achter laat krijg je nu de vraag “Are you human”? Het klinkt misschien een beetje gek en spamerig, maar we hopen op deze manier de spam reacties uit te bannen!

Nou valt ons wel op dat we de laatste tijd helemaal geen reacties meer krijgen. De oorzaak kan natuurlijk zijn dat we niet al te veel hebben geschreven… maar het kan ook te maken hebben met deze extra stap/vraag bij de reactie. Als dat het geval is horen we het graag. Dus laat maar horen de reacties… are you human?

7 reacties op “Are you human?

 1. Ing, van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Heb je een leuke dag gehad!
  Geniet nog van jullie reis, maar dat komt vast goed gezien jullie leuke verhalen!
  Groetjes,
  Dianne

 2. Yes, I’m human! Test dit gelijk ff op mijn nieuwe iPhone. Als dit bericht er door komt dan weet je ook dat dat werkt! Groetjes en suc6 in Africa!

 3. Hey Ben en Ingrid, sprak vorige week tijdens een concert van Flavium je zus Tineke en hoorde van jullie zeiltrip om de Caribean te ontdekken. Lijkt me geweldig en ga jullie berichten volgen. Als je nog een oud scheepswerktuigkundige nodig hebt …;-)

 4. Hoi Ben en ingrid,
  Het is steeds weer spannend om te zien waar jullie zijn, varen, liggen, vertrekken en aankomen.
  Vooral onderweg en dan even kijken hoe de wind is en dan voorspellen of jullie de koers kunnen houden.
  We volgen jullie iedere dag. Jouzee
  Kees

 5. We zijn er even “uit” geweest (Griekenland – heerlijk) en hebben jullie daar niet kunnen volgen. Weer thuis kijken we dagelijks of Blabber te zien is en wat te vertellen heeft. We lezen met belangstelling jullie avonturen en willen wel een handtekening van Ben.
  TheMa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *