Close encounter met onder water creatures

Jasses, een maatje te groot voor ing!

Jasses, een maatje te groot voor ing!

Voor we weer anker op gaan besluit ik nog een keer te gaan snorkelen. Het is nog heerlijk rustig en ik spot de eene na andere schildpad.  Tot dat er een grote groep vissen op me af komt zwemmen. Ze zijn zeker 50 cm. Lang, hebben grote ogen en zien mij aan voor een sardientje vrees ik, want ze gaan niet weg, ondanks mijn heftige bewegingen. Ok, dan ga ik wel weg, want deze vissen zijn me net een maatje te groot en ze zijn met veel meer dan ik!

Vlak bij de boot kwam ik nog een enorme pijlstaart rog tegen, met een staart van wel een meter. Ook deze bleek nieuwsgierig en naar me toe te zwemmen. Naar mijn mening iets te dichtbij…. Ik hield het voor gezien en ben snel naar de boot gezwommen.

Vanuit de Tobago Cays zijn we naar Union Island gevaren. Er stond niet veel wind en veel stroom dus het meeste hebben we op de motor gedaan. In Union Island hebben we uitgeklaard bij het vliegveld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *