Kabels trekken door smalle gootjes

De mast staat weer mooi op het schip en binnen aan het plafond hangt nu een enorme kluwen kabels die weer verbonden moeten worden… De kabels moeten van de mast over het plafond doorgetrokken worden naar de navigatiehoek door veels te smalle kabelgootjes. O.a. de radar, verlichting en onze nieuwe marifoonkabel H 155 – 50 ohm. Deze is dubbel afgeschermd en is beter bestand tegen mechanische belastingen. Met dank aan Maarten van de Nostress, voor de tip.

Resultaat: de radar, het stoomlicht en de dekverlichting werken weer!

Ik heb bij de bootverzekering een vaarplan ingediend en de spullen van VBO / Agentschap Telecom zijn ook binnen! Ik moet nu nog even een kopie van mijn certificaat, deelname aan toets operationele vaardigheden, pasfoto en handtekening opsturen en dan krijg ik mijn bewijs van goed gedrag en word ik bevorderd van matroos naar marconist.

In de loop van de middag kwam de Into de Blue gezellig langszij. Geborreld & voetbal gekeken, een mooie combi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *