Met de dinghy naar het vliegveld!

Daar gaat ze...

Daar gaat ze…

St. Thomans Lindberg baai – ’s Morgens om 6 uur gaan er drie wekkers met verschillende muziekjes af. We zijn wakkerrrrrr! Nog even een laatste douche, wat eten en we schieten in de kleren. Alles staat klaar en we peddelen om half 7 naar de kant. We leggen de dinghy vast aan een palmboom naast een paar zwervers.

Het vliegtuig is op tijd en 7.15 gaat Saskia door de douane. Wij gaan terug naar de boot om haar vanaf daar uit te zwaaien met een oranje doek op de voorpunt. Zou ze ons zien? Ze vertrekt uiteindelijk een half uur te laat en wij staan te zwaaien als gekken… En toen waren we weer met z’n tweetjes… gek hoor… het is stil aan boord.

De was doen onder de douche
Op de kant hebben we een gratis douche gezien met stromend water en we besluiten te gaan wassen. Met twee volle Ikea zakken peddelen we naar de kant. Het is gelukkig maandagmorgen en rustig op het strand. We zien alleen een overenthousiaste Amerikaan voor het eerst zwemles geven aan 5 lokale dames en wat vaders die met hun kroost komen zwemmen. Ondertussen werken wij onopvallend de was weg onder de douche. 3 uur later is alles schoon en uitgespoeld en pakken we zelf ook nog even een douche. Nu zijn we officieel zeezwervers!

De hele boot hangt de rest van de middag vol met drogende was. Wij doen de rest van de dag niet veel meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *