Miriadiadup, Holandes Cays

San Blas Miriadiadup Central Holandes CaysRond het middag uur verlaten we de Swimmingpool. Op de Genua zeilen we met gemiddeld 5,5 knopen richting de volgende anchorage. We zijn wel weer 5 mijl naar het Westen opgeschoten, als we de volgende mooie eilandjes en een prachtige anchorage spotten. Het wordt nog een hele uitdaging om hier een beetje door te varen. Zoveel eilandjes. De zeiltocht was heerlijk, maar van korte duur.

Positie 09.35.253N / 078.44.713W

Holandes Cays MiriadiadupWe ankeren tussen twee eilandjes. Op het eilandje achter ons staan 5 huizen en wonen 5 families. We kunnen zo snorkelen vanaf de boot en hebben weer een prachtige nieuwe onderwatertuin.

San Blas MiriadiadupDaarnaast maken we een lekkere wandeling op het eiland voor de boot. Het strand ligt vol met aangespoeld hout en plastic. Het laatste stuk lopen we zelfs door het water, omdat er geen strand meer is… Op zich geen probleem, maar de ondergrond doet enorm zijn best om mijn schoenen vast te houden en ik ben doodsbenauwd op een van de grote roggen te stappen die ik langs heb zien zwemmen. Eenmaal om het eiland heen moeten we alleen nog de lagune over zwemmen om weer bij de dinghy’s te komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *