PSV – Petit St. Vincent

Sandy Island, mooie snorkelplek in Carriacou

Sandy Island, mooie snorkelplek in Carriacou

Het is vandaag een kippeneindje van Carriacou naar PSV. We kunnen heerlijk langs de kust zeilen, langs Sandy Island een prachtige snorkelplek in Carriacou volgens de gids. Maar wij zeilen vandaag door. Om het eiland heen, tussen de riffen door naar PSV, een klein prive eilandje, ook onderdeel van de Grenadines.

Het is heel bijzonder zeilen, want we zijn omgeven door eilandjes. Achter ons Grenada en Carriacou. Links van ons Union Island. Voor ons Mopion (klein wit eilandje met alleen een rieten zonnescherm), PSV en Petit Martinique. Nog verder voor ons Palm Island, Mayreau en de Tobago Cays.

We schuiven als laatste aan in het turquoise water voor het witte strand van PSV en droppen ons anker op minder dan 10 meter. Wat een uitzicht. Een prachtig mooi wit strand, palmbomen, een rieten barretje aan het water en we kunnen ons anker weer zien.

PSV - Petit St. Vincent

PSV – Petit St. Vincent

PSV  is een prive eiland met een hotel  voor gasten die eens heerlijk unplugged twee weken door het leven willen gaan. Er is geen telefoon, internet of TV en zelfs geen airconditioning in de huisjes. Alleen maar strand, een hangmat en een bar met restaurant aan het water. Voor roomservice hijsen ze de gele vlag in de vlaggenmast naast hun huisje. En als ze met rust gelaten willen worden hijsen ze de rode vlag!

Onze ankerplek:

Yachties die voor anker liggen zijn gelukkig ook welkom voor een sundowner in de Goaty’s bar.

Een sundowner in de Goaty's bar van PSV

Een sundowner in de Goaty’s bar van PSV

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *