Resume, alles OK met bemanning & Blabberboot

 

Wasdag aan boord van Blabber

Vandaag stond in het teken van wassen, koelkast schoon maken, water tanken, anker prepareren en ik heb de website een beetje bijgewerkt… (ik kreeg zo waar ‘klachten’).

Morgen vertrekken we richting de Spaanse Ria’s. Dat betekent de komende weken veel ankeren, weinig wi-fi en dus ook weinig nieuws op de website. We gaan even vakantie houden!

Resume:

 • We zijn nu 2,5 week onderweg.
 • We hebben er 2 weken over gedaan om van IJmuiden naar La Coruna te varen.
 • We hebben dolfijnen, een walvis en Jan van Genten gezien
 • We hebben vooral veel plezier van de AIS onderweg
 • Duurste haven was Cherbourg
 • Totnutoe kunnen we overal wi-fi krijgen

Met de boot & bemanning gaat het goed. We beginnen aan elkaar te wennen, alhoewel het nog steeds een beetje onwerkelijk is allemaal. De overtochten vielen mee, we hebben nog niet gezwommen en het wordt tijd voor bikini weer!

Hasta Luego!

3 reacties op “Resume, alles OK met bemanning & Blabberboot

 1. Ingrid helemaal gelijk, bikini, mooi weer, dan is alles goed aan boord, hier wind, heel veel regen, geniet maar hoor, liefs van ons beide.

 2. Hoi Ing & Ben,

  Niet te lang off-line blijven hoor. We volgen jullie op de voet en genieten samen met jullie van de reis. We hebben zelfs besloten dat we over 10 a 15 jaar het zelf willen gaan meemaken. Dus blijven de verhalen en de tips posten.. Doei en groetjes Per & Sil en Julia

 3. Ingrid, Ben,
  Ola, Espagna ! Wij volgen jullie dagelijks op marinetraffic en vinden het heel erg leuk om zo jullie reis te volgen. Vandaag (zaterdag) stond er (toevallig) een stuk in de Telegraaf over La Coruna en dat verhaal begon met ” Je hebt waarschijnlijk nog nooit van deze plaats gehoord”. Wij dus wel, dank zij jullie.
  We zochten op de foto van de haven, naar jullie boot. Dit zou te mooi zijn.
  We zien jullie momenteel varen ter hoogte van Santiago de Compostella, het bedevaartoord, waar ook veel Nederlanders naar toe lopen (de zogenaamde Camino de Santiago)
  Luitjes, goede vaart, goede nacht en we horen en zien weer van jullie vanuit Portugal.
  Groetjes van Adri en Henk (ex- Mazal Tov)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *