The Ellen Bike Experience

The Ellen Bike Experience

The Ellen Bike Experience

De Acapella ligt al een tijdje op Bonaire en weet ondertussen precies waar je welke inkopen moet doen. Ellen biedt spontaan aan met de fiets een keer een toertje te maken langs alle winkels. Ik mag de fiets van Martin lenen.

Follow the leader!

Follow the leader!

Ellen gaat voorop met de kaart (voor het eerste stuk) en de Sylfer, Bella Ciao en ik volgen.

Route bepalen

Route bepalen

On our way!

On our way!

De eerste stop is een mega grote Chinees met heel veel rotzooi en plastic dingen, maar oh zo handig als je iets nodig hebt. Een beetje te vergelijken met de Action in Nederland. Daar kom je ook nooit weg zonder wat te kopen… De volgende stop is een ander soort chinees, beetje kleiner deze keer en vooral handig als je een eigen dinghy cover of bimini gaat maken.

DCIM100GOPROVia het enige fietspad op Bonaire fietsen we tenslotte naar een aantal supermarkten aan de andere kant van de stad: de Van Tweel (AH), The Warehouse (Jumbo), Bondigro (soort Aldi) en als slagroom op de cake een garage waar ze Ikea spullen verkopen!! Ja echt, van meubels tot pannensets en glazen. We sluiten af aan de haven met een Latte bij Karels.

De Bondigro

De Bondigro

The ladies

The ladies

De Ikea!!

De Ikea!! “If you can read this we are open!!”

De afgelegde route

De afgelegde route

Het is geweldig lekker om weer eens te fietsen. Je Ax radius is meteen een stuk groter. Waar mogelijk duiken we de stoep op, daar loopt toch niemand. Ik heb me geen moment onveilig gevoeld op de fiets. Het verkeer blijft netjes achter ons wachten als het een beetje tricky wordt.

It was FUN!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *