Top 10 hoogtepunten na een jaar zeilen

Goh, vandaag zijn we een jaar onderweg. Toen begon het allemaal zo:

We moeten ons wel even in de arm knijpen om te beseffen dat het echt zo is. Time flies when you’re having fun!

Dit vraagt om onze persoonlijke top 10 hoogtepunten:

En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Het is genieten in overtreffende trap. Het brengt veel meer dan we van te voren gedacht hadden en we hadden het niet willen missen!

Maar we zijn ook benieuwd hoe jullie de verhalen op ons blog hebben ervaren, het afgelopen jaar? Wat zijn voor jullie de lees- en kijk hoogtepunten? Welk verhaal, foto of filmpje sprak je het meeste aan? Mis je nog iets? We zijn benieuwd en hopen van jullie te horen.

Fish of the Day: The Whitespotted Filefish
We hebben vandaag gesnorkeld bij het eiland Klein Bonaire. Ook hier is het water super helder en dat levert weer mooie plaatjes en filmpjes op. Ik heb ook een nieuwe vis gespot en op een filmpje vastgelegd: de Whitespotted Filefish en wel in twee verschillende kleuren. Zo mooi en totaal niet bang.

2 reacties op “Top 10 hoogtepunten na een jaar zeilen

  1. Kijk, daar kunnen wij weer wat mee! Net als al jullie alle tips, ervaringen, foto’s, video’s en mailtjes. Erg leuk om jullie te volgen en als jullie het rustig aan doen… erg rustig aan doen… dan kunnen we nog met elkaar borrelen in de Carieb. Veel plezier verder.
    Met groet, Hedda en Walewijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *