Vergeet niet terug te scrollen

HOLA!Hola!!!

We liggen inmiddels al weer een paar dagen te drijven achter een mooring op Bonaire en hebben een poging gedaan onze tocht naar de eilanden van Venezuela (Blanquilla, Los Roques en Aves) op de site te zetten. Het goede nieuws: het is gedeeltelijk gelukt! Minder goed nieuws: we zijn nog niet bij! Het is zo veel, we hebben zeker nog een middagje nodig om alle teksten en foto’s er op te zetten… Maar dan hebben jullie ook wat 😉

Vergeet vooral niet terug te scrollen tot Grenada. We hebben namelijk in de stukken over de tocht naar Blanquilla en daarna ook foto’s toegevoegd. Dat lukt via de SSB helaas niet. Vandaar dat we zenu  pas hebben toegevoegd.

Helaas hebben we ook nog mailproblemen en werken onze mailadressen (hotmail en live) nog steeds niet. Dus als je een berichtje wilt achterlaten, wat we heel leuk vinden, doe dit dan op de site, deze krijgen we gelukkig wel binnen! We hopen het probleem zo snel mogelijk op te lossen, maar het is helaas zeer hardnekkig. We laten het zeker weten als het zo ver is, want dan gaat de vlag uit!

Veel leesplezier! De Blabbers

2 reacties op “Vergeet niet terug te scrollen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *