Vliegtuig spotten bij Sunset bar in Maho Beach

Vliegtuig spotten op Maho Beach met Mathiba en Cula crew

Vliegtuig spotten op Maho Beach met Mathiba en Cula crew

Yes, we gaan samen met de Mathiba en de Cula vliegtuigspotten bij de Sunset Bar op Maho Beach. Maar daar voor wil ik eerst droog over komen op de dinghydock bij de Nederlandse brug. Dus droge kleren in een waterdichte tas. Alleen een badpak aan en staand in de boot naar de kant. Eenmaal op de steiger kon ik me afdrogen en de droge kleren aan op de kant pakken we een dollar busje tot de rotonde bij Sunset Bar en dan is het nog een klein stukje naar de strandbar met het mooiste uitzicht: landende & vertrekkende vliegtuigen op een paar meter afstand. Waanzinnig.

Danger!!

Danger!!

Je zit aan het strand, met op de achtergrond een DJ die loungemuziek draait en je kijkt uit op het begin van de landingsbaan. De vliegtuigen komen aanvliegen via de baai, duiken dan vlak boven het strand langs en landen net achter het hek. Als ze over het strand vliegen heb je het gevoel dat je ze kunt aanraken, zo dichtbij. Bij vertrek gaan ze weer voor hetzelfde hek staan. Gooien vlak voor vertrek het gas er vol op en laten dan de rem los. Achter het hek staan een paar mafkezen die het er ondanks het enorme Danger bord toch op wagen en compleet worden weg geblazen en gezandstraald. Maar wel kicken. Hier kun je goed een middagje doorbrengen, met een bucket of beer en achter je een bar waar topless vrouwen gratis drinken aan de bar! Het is echt, en ze doe het ook nog!! Prima vermaak op de zondag middag!

Women, NO shirts, FREE drinks!!! Discriminatie

Women, NO shirts, FREE drinks!!! Discriminatie

<filmpje -van vliegtuigen ;-)- volgt snel!>

Stop the engine!
Op de terug weg hebben we gegeten bij Lee’s Bar & Grill. Eenmaal op de terug weg in de dinghy kregen we opeens een enorm grote schijnwerper op ons gericht gevolgd door een enorme boot… Zouden we ons wel zien? “Stop the engine!!” Ehhh, wie zijn jullie? Dutch Coast Guard. Where is youre light…? Ehhh, in mijn waterdichte tas… Je hoort in het donker uiteraard een lichtje te voeren op je dinghy. Dat waren wij even vergeten…. Sorry! Het bleef bij een waarschuwing, volgende keer een boete!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *