Voor anker achter de Pain de Sucre

Crosaire, het lokale biertje (en de Blabberboot op de achtergrond)

Crosaire, het lokale biertje (en de Blabberboot op de achtergrond)

We hebben vandaag een tweede poging ondernomen om de boot voor Bourg des Saintes te leggen. Er was nog precies1 mooring over, helemaal aan de zijkant en eenmaal vast aan de mooring, begrepen we waarom hij nog vrij was. Door de wind en de stroom werd je elke keer met de boot tegen de ijzeren haak van de mooring aangeduwd. Geen prettig geluid en al helemaal niet goed voor onze romp. Dus we zijn weer verkast.

Deze keer naar de baai achter de Pain du Sucre. De ligplaats was vrij diep (12 meter), dat zijn we niet meer gewend. Ik kan niet eens ons anker zien liggen om te checken of deze goed ligt! We liggen wel voor een hotel en als we daar een lokaal biertje (Crosaire) gedronken hebben, beschikken we over een wifi-code en kunnen weer lekker internetten aan boord!

Tip van Blabber: de app downcast

Tip van Blabber: de app downcast

Tip van Blabber: De App Downcast

Dus hebben we meteen maar de app Downcast op onze iPad gezet. Met deze app kun je makkelijk podcasts downloaden, die je later off line kunt terug luisteren. Zo gaaf, we kunnen nu o.a. weer lekker naar uitzendingen van BNR, VPRO marathon interviews en Wired en nog veel meer luisteren. Heerlijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *