Waar gaan we morgen voetbal kijken?

Onze ankerplek achter het suikerbrood!

Onze ankerplek achter het suikerbrood!

Iles des Saintes is een beetje uitgestorven. We besluiten naar het stadje Bourgh te lopen, heuvel op, heuvel af en hopen dat er een auto voorbij komt … Helaas, misgegokt, er komt bijna geen verkeer voorbij. Pas aan de rand van het centrum stopt er een elektrisch golfkarretje en kunnen we het laatste stukje naar het centrum meerijden.

Op de mooring plek voor het stadje zijn nog 2/3 van de moorings vrij. Ook daar is alles uitgestorven. We zijn op zoek naar een plek waar we morgen voetbal kunnen kijken. Ja, de Oranje koorts begint ook op de Blabberboot te leven… Het mooie van de Franse eilanden in de Caribbean is dat ze ook voetbal minded zijn! Gaan we een eiland verder dan zitten we op Dominica en of ze daar ook het WK voetbal volgen? We nemen het risico niet en blijven in ieder geval voor de wedstrijd van morgen nog een dagje langer op Iles des Saintes liggen. Hier maken we de meeste kans om een TV te vinden waarop we morgen de wedstrijd Nederland – Spanje kunnen kijken.

In het centrum zien we in een internetcafé (L.S.M. waar je ook kunt in- en uitklaren). Er hangt een groot scherm en we zien hierop de openingsceremonie van het WK voetbal. OK, we hebben in ieder geval 1 plek gevonden die in aanmerking komt.

Maar eenmaal terug op onze ankerplek, blijkt dat we ook kunnen kijken bij het hotel Bois de Joli, dat uitkijkt op onze ankerplek en boot. De TV is net gekocht, we zien de restanten van de verpakking nog op het balkon staan. We zitten in een soort vergaderruimte met airco en hebben ook nog internet. De ideale plek om morgen voetbal te kijken. Wat gaat het worden?

2 reacties op “Waar gaan we morgen voetbal kijken?

  1. Beste Ingrid en Ben,

    hoe gaat het daar op zee?
    ik wil vragen: waarom jullie eigenlijk de boot blabber hebben genoemd?

    groeten kaan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *