We krijgen visite

Het bedje staat klaar!

Het bedje staat klaar!

De zus van Ben gaat een paar weken met ons meezeilen en ze komt vanavond aan. Dus vandaag staat in het teken van voorbereiding. De hele voor punt (onze ‘schuur’) moet worden omgetoverd in een bed om op te slapen. Alle spullen moeten er uit op zoek naar een nieuwe plek ergens in de boot…

Auto huren
We huren een auto en bij elke vervolgstap in het proces van papieren invullen en betalen komt er weer wat bij (tol, banden vallen vanwege slechte wegen niet binnen de verzekering, geld wordt gereserveerd op de creditcard etc. etc.). Waarom kunnen ze niet gewoon een inclusief alles prijs geven en duidelijk zijn vanaf het begin? Uiteindelijk hebben we een Toyota Corolla voor 50 dollar per dag (alles afgekocht).

Wassen en boodschappen halen
We draaien nog een extra aantal wassen en de hele boot hangt vol met drogende was. De watertanks zijn tot de nok toe gevuld met water en we poetsen wat af. Tenslotte doen we boodschappen om de voorraden weer aan te vullen. We werken twee volle karren weg in de boot! De koelkast zit tot aan de deksel vol. Het is een hele uitdaging om daar nu wat in te vinden! De boot ligt inmiddels een paar centimeter dieper. Maar we zijn er helemaal klaar vol.

De App Flight Stats

De App Flight Stats

Al met al vordert de dag snel en gelukkig merken we tegen de avond dat wij er standaard een uur naast zitten! Hebben we toch zomaar een uur gewonnen! Alle tijd om rustig in de avond naar het vliegveld van San Juan te rijden en de zus van Ben op te pikken. Op de App Flight Stats kunnen we precies volgen wanneer ze aankomt. Na middernacht keren we terug op de boot, worden zeer decadent door de golfkar voor de boot afgezet, drinken nog wat en duiken dan de schone frisse bedjes in!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *