Rommelige zee

Ons wachtschema tijdens de Atlantische oversteek

Ons wachtschema tijdens de Atlantische oversteek

Dag 2 op zee – We hebben dag 3 er bijna opzitten en raken langzaam ingeslingerd en in ons ritme. Door de rommelige zee valt dat niet mee deze keer. De simpelste dingen zijn een hele opgave. Zoals naar de wc gaan. Koken en afwassen is pure topsport. Je komt handen te kort en alles, inclusief je zelf, wordt continu van links naar rechts geslingerd. Ondanks dat heb ik toch nog twee broden weten te bakken!

De zeeziekte is naar de achtergrond gedrongen en Cees voelt zich weer wat beter. Afgelopen nacht heeft hij een wacht gelopen en vanavond gaan we het wachtsysteem van 2 uur op 4 uur af uitproberen.

Positie zondag 16 december 17.00 uur UTC: 15.13.746 N en 028.57.456W Wind 12 knopen Snelheid 6 knopen

Nog 1644 mijl te gaan We zien (nog) niet veel beestjes. Alleen maar hele scholen vliegende vissen die vlak over de golven zoeven. Prachtig gezicht. En we doen op dit moment niet veel meer dan wacht lopen, slapen, eten & drinken De basics zeg maar. De tweede positie staat in de kaart. Tot het volgende zeebericht!

At 12/16/2012 5:18 PM (utc) our position was 15�13.74’N 028�57.45’W

1 reactie op “Rommelige zee

  1. Ha Blabber bemanning,
    leuk jullie verhalen te kezen over oversteken en nu dan DE oversteek! heel veel succes en hopelijk ook veel genieten. Vast fijne kerstdagen op zee: wat zal dat gek zijn. Maar het nieuwe jaar begint wel heel bijzonder.
    Goede vaart, Jacomine en Roel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *