Zonsondergang

We zullen er nog vele zien, maar deze was wel heel speciaal. Afgelopen zaterdag is Ben’s vader overleden op het tijdstip dat de zon onderging en deze mooie beelden liet zien. We zijn verdrietig, maar het was fijn dat we nog in Nederland waren en afscheid hebben kunnen nemen.

4 reacties op “Zonsondergang

 1. Lieve Ing en Ben,
  Dit is wel een heel dubbel bericht, het verdriet van overlijden maar het geluk nog in Nederland te zijn.Het heeft zo moeten zijn. Gecondoleerd met het verlies van jullie (schoon)-vader en sterkte in deze dagen.

  Helma

 2. Gecondoleerd. Erg dubbel, maar toch mooi dat je er nog bij kon zijn. Wij hadden precies hetzelfde voor vertrek.Geeft een weemoedig gevoel. Sterkte en hoop jullie snel te zien.

 3. We zijn jullie even helemaal uit het oog verloren. Slordig van ons maar het kwam door diverse omstandigheden. Gelukkig niet verdrietig zoals bij jullie, maar we willen jullie toch nog wel uitzwaaien en eventjes spreken. Kan dat nog in IJmuiden en zo ja, wanneer liggen jullie daar ?

  Liefs en groet van ons beiden.

  Pim en Nel.

 4. Jongens, van harte gecondoleerd met Ben’s vader.
  T’ ís of de duvel er mee speelt . Tijdens het opknappen van de boten 2 maand geleden mijn schoonvader en vorige week ook de vader van Rob Krimpenfort van Elburg Yachting.
  Zag op marinetraffic dat jullie nog in Lelystad liggen.
  PS de Mazaltov is goedgekeurd voor CE B en de centen zijn binnen.
  Groeten uit Epe, Henk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *