A small peak in Connor’s life

We got it!

We got it!

“Warm, warm, warm… Ben, je bent warm! Als de GSM nog 10 meter geeft, ben je echt dichtbij” roept Connor opgewonden. Met deze enthousiste aanmoedigingen moeten we wel doorzoeken. Connor is al twee maanden op zoek naar de Cows Tunnel cache en wij hebben onze zinnen er op gezet hem VANDAAG te vinden! Zou hij in de koetunnel, die ooit gebruikt werd om de koeien onder de snelweg door te vervoeren, liggen? “No, no”, daar moeten we echt niet zijn volgens Connor. Hij moet bij de beek liggen, ergens onder een boom. We zoeken ons suf, de mosquitos en prikkende planten negerend. We springen over het bosbeekje naar de andere kant en zoeken verder. Alle takken tillen we op… En dan ein-de-lijk, na een uur zoeken openbaart de geocache zich… Inderdaad, onder een boomstronk! Goed verstopt, maar duidelijk zichtbaar als je weet waar je zoeken moet. Kicken! We hebben de Cows tunnel Geocache in Medford gevonden!

Finally found the Cow tunnel cache!

Yihaaa, we finally found the Cow tunnel cache!

We zijn op stap met Connor. Hij heeft een vrije dag en geeft ons een inkijkje in zijn leven. “Een heel klein inkijkje maar hoor”, zegt Connor terwijl we ‘een slurpie’ van de WaWa wegwerken. Een geweldige mannen-dag. Kort samengevat: hunten op geocaches, eten, drinken en chillen voor een BIG screen in relaxe-fauteuil!

This is just a normal Hoagie size!!!

This is just a normal Hoagie size!!!

Italian Hoagie

Van jagen krijg je trek. Lunch-time! Connors favoriet is an Italian Hoagie. Een Italiaanse sandwich, een Amerikaans bouwwerk met ‘tig’ verdiepingen Italiaans vlees & kaas, sla, tomaat, ui en peppers. Dat alles verstopt in a roll. Zacht aan de binnenkant, knapperig aan de buitenkant. Een lunch waar we de hele dag op kunnen teren!

Halloween House

Halloween garden

“Close your eyes guys”, we rijden naar de laatste verrassing…. Pas als we voor de deur staan mogen we onze ogen weer open doen en kijken dan naar een mega Halloween tuin. Prop vol enge creatures, beesten, RIP graven, waaronder het graf van zijn Mother in law. Bij de overlijdingsdatum staat “still waiting”! Of Met daarnaast een graf van zijn “nosy neighbours”.

Halloween houseTerwijl we kijken komt de eigenaar naar buiten en nodigt ons uit in zijn scarry tuin. Hij is alleen al drie dagen bezig geweest om alle spullen naar buiten te zetten, vertelt hij als we de tuin binnen stappen. Daarna is hij nog een paar dagen bezig om alles een plek te geven. En dat doet hij ieder jaar! wat een bijzodnere hobby!

End of the day

Pfw, mooi dagje! Nu benen omhoog, afstandsbediening in de hand en een filmpje op de flatscreen. Alleen een biertje ontbreekt nog… Maar dat zal hier een beetje moeilijk gaan. De heren liggen namelijk voor de buis in ehhhhh… in een winkel!!!

Mancave!!

The ultimate MANCAVE!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *