De Caribbean huilt…

Regen & onweersbuien ... de Quill laat zich niet meer zien!

Regen & onweersbuien … de Quill laat zich niet meer zien!

Is het vanwege de vele Nederlanders die de Caribbean weer verlaten op weg naar Nederland… of is het een vroege aankondiging van het hurricane seizoen?

Het regent. En niet zo’n beetje ook. Het is al een paar dagen grijs & grauw. De regen valt met bakken uit de lucht en we moeten bij terugkomst in de haven elke keer onze dinghy hozen, het water staat tot boven de enkels!. Jammer genoeg hebben we nog geen regenopvangschermpje (mooi scrabble woord), dat had ons zeker een paar ritjes naar de kant gescheeld voor drinkwater.

De weerkaarten laten dit weerbeeld voor de hele komende week zien. En toch besloten we vandaag anker op te gaan. We waren er helemaal klaar voor. We hadden voor een tweede keer afscheid genomen van mijn ouders. De afwas was gedaan. Alles in de boot stond weer slingervast en de tanks zitten vol met vers drinkwater. Maar net als we de eerste lijn los gooien begint het enorm te hozen en onweren. Daar hebben we geen zin in. We doen dit voor onze lol! Dus we wachten het buitje af… Helaas duurt het de hele dag… Gelukkig hebben we internet aan boord en is het wel lekker warm (dus nog net geen Nederland).

2 reacties op “De Caribbean huilt…

  1. Toch nog maar een keertje naar de wal gegaan???
    Hier op Curaçao schijnt de zon, hebben gisteravond al lekker sushi gegeten!
    Dit beloofd veel goeds .
    Groetjes van Mieke en Tom

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *