Follow the snowbirds, ICW Southbound

ICW SouthboundWe moeten wachten tot de opening van Turnpike Bridge. Deze ligt maar 2,5 mijl verderop en is gesloten tot half 9, dus eerder vertrekken heeft geen zin. Het is saai om te sturen…

ICW SouthboundIk ben niet geschikt om in een smalle geul te varen en kijk liever om me heen naar de mooie natuur. Maar dan wijken we al snel af van de ideale lijn en veel ruimte om af te wijken is er niet. Naast de geul wordt het snel ondiep. Opletten geblazen dus.

ICW SouthboundOnderweg spotten we volgevreten aalscholvers (ook hier), een vissersbootje tot de nok gevuld met lobsterkooien, 3 Bald Eagles de nationale vogel van Amerika en we worden opgelopen door ‘Chief’, een machtig mooi motorjacht.

ICW SouthboundHet is voor Ebijmar een beetje billenknijpen bij de bruggen, maar alles gaat goed. We laten het anker vallen bij Camden Point, op een meer. Al snel horen we de vliegen zoemen en gaan we naar binnen. Met een hor voor de ingang. Morgenochtend zien we wel of de boot net als de vorige keer groen is van vliegenpoep en bezaaid ligt onder de vliegen lijkjes.

Ankerlocatie Camden Point: 036.12.369 N / 075.55.871 W

Een korte impressie van onze tocht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *