Internet en boatboys

He, ze hebben internet in Tyrell Bay. Dit is van de Carriacou Childrens Foundation. Tegen een vrijwillige bijdrage krijgen we het wachtwoord in het Slipway restaurant naast de marina. Hierna kunnen we internetten zoveel we willen. Het is niet altijd even snel, maar wel slim opgezet. Stoppen we even, dan raken we de connectie kwijt en moeten we opnieuw inloggen. Zijn we langer bezig, dan moeten we zo nu en dan ook opnieuw inloggen. Op deze manier gaan ze tegen dat mensen ingelogd blijven als ze niets doen en grote bestanden of nog veel erger films downloaden. Daarnaast brengen ze op een mooie manier hun Foundation onder de aandacht. Het is perfect om je mail te checken (als je dat hebt ten minste… en nee we hebben nog steeds geen mail) of de website bij te werken. Dat winkels als Island Waterworld en Budgetmarine dit niet hebben. Ze bereiken de perfecte doelgroep (bootjes mensen) en ze krijgen een mooi platform om hun spullen en aanbiedingen onder de aandacht te brengen. Slimme combi!

Boatboys

Warrior de filosoof

Warrior de filosoof

Boatboy 1 “Need any wine?” … No sorry man, we have enough. “Fish?” Ahhh, we have fish for at least three days in the fridge. “What did you do with the head?” Hij had hem graag voor de soep willen hebben. Ik heb hem twee ziplock zakken met Wahoo moten meegegeven, wij hebben toch te veel. Een andere doos breng ik naar de Noordhinder, die net voor anker is gegaan iets verderop in de baai.

’s Avonds komt Warrior, de filosofische boatboy die we nog kennen van vorig jaar, langszij. We willen geen oesters uit de mangrove, want we hebben zeker nog voor twee dagen vis. “What did you do with the head?” Ok, ok, sorry, de volgende keer bewaren we de kop. Als we er zelf niets mee doen zijn er genoeg mensen die we er blij mee kunnen maken! We spreken af dat we hem weten te vinden als we wat nodig hebben. Ok? “No, not ok. An agreement is a fools comfort”. Zijn pocket is leeg en aan afspraken heeft ie niks. Biertje dan? “Ohhh, I came to the right boat.” Daarna moet hij gauw verder, want het wordt al donker en hij heeft nog cash nodig. Maar morgen komt hij terug, en maakt hij tijd voor een praatje! Cheers man!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *