KLM Boeing 747 voor Sunset Bar

Wow! De boeing 747 van de KLM landt recht voor ons. Kicken!!

Wow! De boeing 747 van de KLM landt recht voor ons. Kicken!!

Dinsdag – Hetty en Gerard komen vanmorgen om 8.50 aan op St. Maarten Airport, voor een tussenstop onderweg naar Nederland. Wij hebben wat bij gekletst met een kopje koffie en ze daarna uitgezwaaid terwijl ze door de douane vertrokken. Daarna zijn we snel naar Sunset Bar gelopen, zodat we de Boeing 747 van de KLM konden zien binnenkomen en vertrekken. Wow!! Wat een indrukwekkend geweld. En wat een raar idee dat Hetty en Gerard daar in zitten. Achteraf horen we dat ze ons bij de Sunset Bar hebben zien zwaaien.

Edwin en Timothy

Bijzondere ontmoetingen: Timothy & Edwin uit the USA

Goosebumps
Terwijl we daar zaten, ontmoeten we twee Amerikanen, Timothy & Edwin, die per vliegtuig op vakantie zijn in Sint Maarten. We wisselen verhalen uit, vertellen dat we hier met onze zeilboot zijn en hun mond valt spontaan open, ze krijgen kippevel en kunnen alleen nog maar ‘Wow’ uitbrengen…. Amazing, ze waren erg onder indruk van ons zeilverhaal en zij doen ons weer beseffen dat wat wij doen toch wel heel bijzonder is! We waren de highlight van hun vakantie. ThanX guys, you made our day!

Een wandeling terug langs Simpson Bay en Karakter. een aanrader!

Een wandeling terug langs Simpson Bay en Karakter. een aanrader!

Deze keer geen dollar bus terug, maar een flinke strandwandeling langs de Simpson Bay. Een aanrader. En halverwege zit nog een hele leuke strandtent ‘Karakter’ ook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *