Oranje broek achter gelaten in Sint Maarten

De doorgang naar de brug aan de Franse kant van de Simpson Lagoon

De doorgang naar de brug aan de Franse kant van de Simpson Lagoon

Vrijdag – Het heeft de hele nacht geregend… geweldig! We hebben wel drie emmers zoet water opgevangen in de dinghy en daar kunnen we prima de was mee doen! Heerlijk, alle was is weer weggewerkt. Alleen waait het een beetje hard en niet alle was is blijven hangen aan de lijn… mijn oranje broek is er tijdens een onbewaakt moment afgefloept en daar kom ik pas een paar uur later achter…. Geen broek meer te bekennen. Gelukkig hebben we Koninginnedag net gehad!

Ondertussen nog een laatste keer naar de Franse kant. De laatste bootschappen bij Simply’s (stokbroodje, kaas, yoghurt, vooral veel groente en zuivel 😉 Nog even bij Shrimpy’s Laundry langs voor een kaartje van de Franse kant, mochten we toch nog een poging willen wagen. En water gehaald, 100 liter voor 1,80 euro.

Daarna gaan we toch maar achter de Bella Ciao aan door de nieuwe brug, via de Nederlandse kant naar buiten, we pakken de brug van half 5. Eenmaal buiten zijn we achter de Sylfer voor anker gegaan. Heerlijk, we liggen weer buiten, in de startblokken om verder te zeilen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *