Nieuw? Start hier

Nieuw op deze website? Welkom aan boord! We vertellen op dit blog over het boordleven terwijl we zwerven over de oceanen, naar verre oorden, overgeleverd aan de elementen. Maar ook over het vangen van onze eigen maaltijd, bijzondere ontmoetingen, ankeren, snorkelen en wandelen. En hoe het is om een ‘slow traveller’ te zijn, levend op een kleine ruimte (tiny living is er niets bij) grotendeels zelfvoorzienend.We leven steeds meer in het nu! Maken ons minder druk over later. En leven onze droom. We moesten alleen loslaten en de eerste stap zetten. We hopen dat het je inspieert zelf je dromen waar te maken. Dromen is fantastisch. Maar het waarmaken is nog veel leuker!

Natuurlijk kun je niet alles in een keer lezen, dus we doen graag een voorzet om je op weg te helpen. Veel lees plezier!

OVER ONS, DE BOOT, LOCATIE EN DE REIS

TERUGBLIKKEN

TOP ACHT

BIJZONDERE MOMENTEN

GROTE OVERSTEKEN

VANUIT DE KOMBUIS

HANDIG VOOR ZEILERS

En er is nog veel meer…. In de rechter zijbalk kun je onder Blabber archief selecteren op een maand en via Blabber categorieën kun je selecteren op een land of een bepaald onderwerp zoals bijvoorbeeld Achtertuin, Snorkelen en Tip van Blabber. Have fun!

CONNECT

We zijn ook te volgen op Facebook, Pinterest, Instagram, Youtube en Twitter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *