Jarig op Bonaire!

Lang zal ze levenHoeveel mensen passen er op de Blabberboot? Zeven dinghy’s dobberen gemoedelijk achter de Blabberboot terwijl de bemanning van de Twentse Meid, Nelly Rose, Harmattan, Gabber, Foxy Lady, Kostat en Condor zich over onze boot verspreiden. En het land is met Punt Vierkant ook vertegenwoordigd door Sylvia & Alex. Ik word verwend met allerlei leuke, lekkere en creatieve kadootjes en ik voel me helemaal jarig als ik word toegezongen door de hele kuip! Ondertussen gaat de zon onder en vieren wij door tot in de late uurtjes.

De volgende morgen werken we de nodige achtergebleven vlekjes weg en komen we tot de conclusie dat een reversal minder vermoeiend is! Gelukkig ben ik maar een keer per jaar jarig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *