Familie bezoek op de Bahama’s

"You got got stones?" vraagt Forrester aan Ben. "Yes, I got very good stones" antwoord Ben terwijl hij met een klap de dominosteen op tafel legt. Compleet #ingeburgerd

“You got got stones?” vraagt Forrester aan Ben. “Yes, I got very good stones” antwoord Ben terwijl hij met een klap de dominosteen op tafel legt. Compleet #ingeburgerd

Onze familie uit Amerika komt een week naar de Exuma’s. Hoe speciaal is dat? Nou voor ons very very special! Vanmorgen vroeg op en luisteren naar Chris Parker. We krijgen nog steeds een nasty koufront of trog over. De hardste van het seizoen waarschijnlijk. Goede timing. Vandaag is het nog rustig (stilte voor de storm), aan het einde van de middag worden al squalls en thunderstorms verwacht en morgen waait het stront van de dijken. Chris verwacht GALEFORCE!!! Rond de 40 knopen. Oops….

Dus vanmorgen boot geprepareerd. Een watertaxi naar George Town besteld, dan kunnen we altijd weer terug! Terwijl Ben staat te zwaaien op het voordek vertel ik Darren van watertaxi Elvis dat hij naar die zwaaiende man in een roze t-shirt moet sturen. Voor 15 dollar p.p. (rondtrip) varen we naar de overkant en weten we zeker dat alles safe is. Ondertussen houden Antares en Ebijmar een oogje in het zeil. Dat voelt goed.

You got good stone?

We krijgen al snel een lift van Michael naar het vliegveld. Er is een omleiding. “No worry, I get you to the airport”. Uiteindelijk zijn we er ruim op tijd. Het vliegtuig heeft een uur vertraging, maar die tijd weet Ben goed te doden met een spelletje domino onder de Flamboyant Tree met Forrester.

En dan zijn ze er! In real! Onze familie uit Amerika. Inmiddels zijn er alweer 4 maanden voorbij sinds we ze voor het laatst gezien hebben. Binnen no-time rijden Jason en Jesse een huurauto voor en rijden we naar hun huis aan het strand. Het huis is prachtig, het uitzicht fenomenaal en de Dolfijn komt precies op de afgesproken tijd voor het huis zwemmen. Het is zo leuk om hun enthousiasme te zien als ze het blauwe water en de dolfijn zien! Binnen vijf minuten liggen de eerste in het water!

Helaas gaat onze laatste taxi om 5 uur terug. De komende twee dagen komt het koufront met flinke winden over en zijn we gebonden aan de boot. Daarna hopen we snel de family-time in te halen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *