Oranje heeft geen last van vrijdag de dertiende

Blabber is klaar voor Oranje

Blabber is klaar voor Oranje

Pain du Sucre – De oranje vlag hangt in het wand, wij zijn er klaar voor! Maar voor we de wedstrijd gaan kijken, klaren we eerst nog even uit bij LSB in het hoofdstadje Bourgh. We nemen deze keer de dinghy, tegen wind en golven in komen we kletsnat aan, maar we zijn net op tijd. Ze had weliswaar gezegd dat ze open was tot 12 uur, maar dat bleek ter plaatse half 12 te zijn. Ik had nog 5 minuten om het formulier op de computer in te vullen. Dat is uiteraard gelukt. Kosten 1 euro!

De ‘pakjesboot’ Sylfer heeft ons inmiddels ingehaald en we krijgen een pakje uit Nederland (rubber voor de ramen) en spullen die we waren vergeten aan de waslijn van mijn ouders in Statia… We zijn weer compleet, dankzij de ophaaldienst Sylfer! Nogmaals bedankt!

Daarna gauw retour Pain du Sucre. Eenmaal bij het hotel bleek de sleutel voor de ´tv´-kamer zoek. Bellen, bellen, bellen… Gelukkig hebben ze ook goed internet en pakken we de iPad erbij om alvast het begin van de wedstrijd te zien. Na een kwartier is de sleutel boven water en kunnen we alsnog de TV kamer in! Yeah! Machtig mooi beeld, lounge stoelen, airco en wifi. Alleen lopende naar de tv kamer het eerste doelpunt van Spanje gemist…. Gelukkig volgde er nog 5 van Nederland!! We doen even mee met de Oranje hype hoor. Wat een mooi begin. Genoten!!! Ook van de krantenkoppen en creatieve uitspattingen met photoshop na de wedstrijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *