Blabber staat in het zeilblad Zeilen met een artikel!

Zeilblad zeilen artikel

Yessss, we staan in het oktobernummer van het zeilblad Zeilen! Trots!

Jihaaa, we staan in het oktobernummer van het zeilblad Zeilen met het verhaal over onze tocht van Panama naar de Cayman Islands. Een tocht in vijf etappes, van maar liefst 780 mijl naar het Noorden. Ons nieuwe voorzeil kwam goed van pas en de tocht van het Colombiaanse eilandje Providencia naar de Kaaiman eilanden was een van onze mooiste zeiltochten. Man wat gingen we hard! Natuurlijk staan er nog veel meer verhalen en foto’s van deze tocht op onze website, maar hieronder alvast een paar linkjes naar filmpjes:

 • Bastimentos is een klein eco-eilandje in Bocas del Toro en bekend van de mega-kleine rode kikker met groot geluid.
 • Ook zo gek op bananen? Wij zijn op het vaste land bij Bocas del Toro op een Chiquita bananenplantage geweest.
 • Jaaaaa, we hebben ze al vaker geplaatst, maar dolfijnen blijven leuk om naar te kijken! Deze kwamen we tegen op weg naar San Andres.
 • Ok, niet echt het meest snelle vervoer, maar een super slow golfkarretje is wel het ideale vervoer om het Colombiaanse eilandje San Andres te verkennen.
 • Bij de schoenmaker op San Andres laten we onze schoenen maken. Ze hebben zo’n goed opbergsysteem in de smalle pijpenla, dat we onze schoenen bijna niet meer terug kunnen vinden. “Ehhhh, wat voor kleur hebben ze?”
 • Het eilandje Rocky Cay voor de kust van San Andres kunnen we alleen te voet, door het water bereiken… En dan kom je natuurlijk nog meer Colombianen tegen!

We zijn enorm trots op het artikel! Mocht je het willen lezen. Het oktober nummer ligt nu in de winkel en ons artikel “Noordwaards in de Carieb” begint op bladzijde 106. Veel leesplezier!

2 reacties op “Blabber staat in het zeilblad Zeilen met een artikel!

 1. Goede morgen
  Voor eerst blad in me handen gratis van hiswa gekregen zat inderdaad jullie verhaal te lezen erg leuk

  • Hi Michael, dank je wel voor je reactie! Wat leuk om te lezen. Zelf nog grote (zeil)plannen? Groetjes, Ben & Ingrid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *