Expeditie Bahama’s: de eerste proef

We gaan op Expeditie naar de Bahama's!!!!

We gaan op Expeditie naar de Bahama’s!!!!

Aan de vooravond van onze oversteek naar de Bahama’s ligt er in Miami ineens een ballonnetje met een zakje in onze bijboot. “Dit is geen afval” staat er op. Huh? Het is toch nog geen Sinterklaas? Nieuwsgierig maken we het open. Er zit een brief bij met een heus Expeditie Bahama’s logo! In de zak zit een overlevingspakket met vuurstok, meel, pasta, energie-repen en nog wat lekkere troost-goodies. Wow, cool, we gaan samen met de Antares op expeditie! In de Bahama’s. Spannend!

In de ban van onze eigen Expeditie Bahama’s

We gebruiken de vuurstok voor de eerste keer, zou het lukken?

We gebruiken de vuurstok voor de eerste keer, zou het lukken?

Ok, we snappen dat jullie het even niet meer kunnen volgen. Het vraagt ook wel om uitleg. Soms, heel soms kijken we tv en kopiëren films en series van medezeilers. Een daarvan is Expeditie Robinson. We zitten he-le-maal in seizoen 2013 en volgen ademloos de soms wel heel bijzondere proeven. Maar waarom zou je naar de TV kijken, als je een eigen expeditie kunt maken? Antares zag in de Bahama’s de perfecte locatie en heeft de eerste opdracht op een wel hele originele manier uitgewerkt.

De eerste proef

Ergens in de Bahama’s op een strand bij Alice Town is het zo ver; de eerste proef. En zoals elke Expeditie Robinson beginnen wij ook met vuur maken. Het is de eerste krachtmeting tussen Team Antares en Team Blabber. We krijgen een vuurstok, maar moeten zelf het materiaal zoeken om een vuur mee te maken… Wat een spanning onder de tropische zon! Nou ja, kijk zelf maar naar het filmpje dat we van onze Expeditie Bahama’s hebben gemaakt. Have fun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *